Miso shiro (pasta z ryżu i soi) BIO 300 g Lima
Opis
Składniki
Ryż*(63%), soja*(23%),woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji ryżu - kilka dni.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna - 721 kJ /173 kcal
Białko - 7,9 g
Węglowodany - 26,7 g
w tym cukier: 26,7 g
Tłuszcz - 3,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,5 g
Błonnik - 4,2 g
Sód - 2 g
Alergeny
Produkt zawiera soję. Produkt może zawierać gluten.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.