Miso hatcho (pasta sojowa z jęczmieniem) BIO 300 g Lima
Opis
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.
SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1029 kJ / 247 kcal
Tłuszcz - 12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany - 7,3 g; w tym cukry: 0,8 g
Błonnik - 8,8 g
Białko - 23 g
Sól - 8,8 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.