logo payu

przelewy24

Żelatyna w proszku BIO 20 g Amylon

8594006661966.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość

1pxOpis

Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Może być stosowana do kremów, polew, budyni, do galaretek tortowych lub na ciasto oraz do przygotowania galaretek wieprzowych i z mięsem. Żelatynę można też używać jako środka żelującego lub zagęszczającego.

SKŁADNIKI żelatyna spożywcza wieprzowa w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego

Wartość energetyczna: 1435 kJ/ 342 kcal

Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g

Białko: 84 g

Sól: 0,08 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wystarcza na przygotowanie 500 ml płynu. Żelatynę rozpuścić w 250 ml zimnego płynu i odstawić na 10 minut, do momentu aż napęcznieje. Pozostały płyn (250 ml) zagotować i wymieszać z napęczniałą żelatyną. Nie gotować!

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

1px Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

1px do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl