Pesto bazyliowe z tofu wegańskie BIO 130 g Alce Nero
Opis
Wegańskie pesto Alce Nero zostało stworzone z najlepszych składników. Wzbogacone oliwą z oliwek i włoskim tofu.
Wytwarzane we Włoszech na bazie pesto alla Genovese.
Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
SKŁADNIKI bazylia*(39%), olej słonecznikowy*,tofu*(10%) (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), oliwa z oliwek extra virgin*(10%), orzechy nerkowca*, sól, orzeszki piniowe* (0,9%) (* certyfikoway składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1845 kJ/448 kcal
Tłuszcz - 46 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 5,7 g
Węglowodany -3,4 g w tym cukry - 2,3 g
Błonnik - 1 g
Białko - 3,5 g
Sól - 2,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.