Pasta paprykowa Gochujang 500g Sempio

pasta-paprykowa-gochujang-500-g.jpg
  • promocja
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy

Opis

Gochujang to ostra koreańska pasta stosowana jako przyprawa do jedzenia, produkowana z czerwonej papryki chili, kleistego ryżu, fermentowanej soi i soli.

 

Pasta gochujang często wykorzystywana jest w kuchni koreańskiej do doprawiania duszonych potraw jednogarnkowych, marynowania mięsa, przygotowywania sosów lub jako przyprawa do kimchi.

 

Kraj pochodzenia: Korea Płd.

 

Składniki: 
fermentowany ryż (ryż, sól, woda), syrop kukurydziany, woda, papryka, pasta sojowa, alkohol,  sól, ekstrakt z pszenicy, czosnek, fermentowana fasola.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl