Kombucha z ogórkiem i kolendrą bezglutenowa BIO 315 g Vigo
Opis
Kombucha ta jest mieszanką włoskiego ogórka z Toskanii z mocnym aromatem kolendry z prowincji Trentino-Alto. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z ogórkiem i kolendrą. Delikatnie musująca.
SKŁADNIKI woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombucha), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, ekstrakt ogórka (0,13 %), ekstrakt kolendry (0,04 %) (* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 85 kJ / 20 kcal
Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.