makaron ryżowy nitka z brązowego ryżu 220g

Dostępność: duża ilość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy

Opis

Makaron wykonany z mąki ryżowej powstałej w wyniku mielenia ryżu brązowego, czyli pełnego, nieoczyszczonego ziarna. Zachowuje dzięki temu błonnik, witaminy i mikroelementy, które w produktach wykonanych z oczyszczonego ryżu białego są bezpowrotnie tracone.

Jest on w formie cienkiej nitki (Vermicelli).

Tak jak inne produkty ryżowe, nie zawiera glutenu.

Sposób użycia: moczyć w wodzie przez 5 - 6 min, odsączyć, a następnie gotować lub smażyć w ulubiony sposób.

Skład: mąka ryżowa z pełnego przemiału, woda

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl