Tortilla Wraps z otrębami BIO (źródło błonnika pokarmowego) 240g Amaizin
Opis
Tortilla Wraps bio zawiera dwa razy więcej błonnika niż zwykła tortilla. Wystarczy dodać ulubione składniki np. mięso, fasolę, sałatę lub nawet lody czy bitą śmietanę i zawinąć. Poniżej wskazówki:
Wyjąć tortillę z opakowania i podgrzać:
- patelnia: pojedynczo podgrzewać po obu stronach przez kilka sekund;
- piekarnik nagrzany do 200 st. C: pojedynczo tortille opiekać pod przykryciem przez 1 minutę;
- mikrofalówka moc 800 W: pojedyncze tortille podgrzewać przez 10 sekund lub wszystkie (6 szt.) przez 1 minutę.
SKŁADNIKI: mąka pszenna* 57%, woda, otręby pszenne* 9%, olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, kwas: kwas mlekowy, sól morska, białko sojowe*, maltodekstryna*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, ekstrakt z ryżu*, glukoza*, dekstroza*, zioła* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna -1359 kJ / 323 kcal
Tłuszcz - 8,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 50,6 g
w tym cukry - 3,9 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 9,0 g
Sól - 1,58 g
Alergeny
Produkt zawiera białko sojowe, pszenicę, gluten.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.