Tapioka (skrobia z manioku) BIO 400g Bio Planet
Opis
Tapioka BIO pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek.
Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów mlecznych i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1507 kJ / 355 kcal
Tłuszcz - 0,02 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 88 g w tym cukry - 3,4 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA: Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.