Skórka pomarańczy kandyzowana BIO 100g La Bio Idea
Dostępność:
duża ilość
Cena:
10,50 zł
10.50

Opis
Aromatyczna kandyzowana skórka pomarańczowa jest idealna do świątecznych wypieków. Jest nieodłącznym elementem dekoracyjnym wielu mazurków i bab wielkanocnych. Przyda się również przy wypiekach bożonarodzeniowych, do keksów, serników, makowców, a także pierników.
Skórka kandyzowana jest łatwa w użyciu, a zapach unoszący się w kuchni po otwarciu opakowania jest po prostu cudowny.
SKŁADNIKI syrop glukozowy*, skórka pomarańczy* 25%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt dostępny sezonowo (X-III).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1210 kJ / 290 kcal;
Tłuszcz: 0,0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g;
Węglowodany: 79,0 g; w tym cukry: 72,0 g;
Błonnik: 5,2 g;
Białko: 0,4 g;
Sól: 0,5 g
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: