Pesto verde (z bazylią, orzechami włoskimi i nerkowca) BIO 120 g Rapunzel
Opis
Produkt pasteryzowany. Idealne jako dodatek do makaronu, sałatek i tostów.
SKŁADNIKI oliwa z oliwek extra virgin*, bazylia* (26 %), orzechy włoskie* (16 %), orzechy nerkowca* (12 %), orzeszki piniowe*, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2311 kJ/560 kcal
Tłuszcz - 56 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 7,9 g
Węglowodany - 6,5 g w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,1 g
Białko - 7,2 g
Sól - 3,3 g
UWAGA Aby niewykorzystane pesto przechowywać w lodówce przez kilka dni należy zalać wierzch słoika oliwą
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.