Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Ekologiczny napój z ryżu nie zawiera glutenu, laktozy i jest w 100% roślinny. Nie jest również dodatkowo słodzony, tak więc nie narzuca nachalnie słodkiego posmaku w codziennym użytku.
To "mleko roślinne" można swobodnie wykorzystywać w codziennym przygotowaniu posiłków, drinków i puddingów.
Ocet wykonany z tradycyjnie fermentującego pełnoziarnistego ryżu (4,3° albo 4,3 g kwasu cytrynowego na 100 ml). Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania.
Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet. Ocet ryżowy jest dobry do sosów, warzyw konserwowych, marynat i sałat. jego smak jest idealny do ziaren, warzyw i ryb. Kilka kropel dwch octów (Ume i Genmai) i łyżka oliwy z oliwek daje pyszny sos do sałaty.
Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków zwanych Banh Trang. Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Papier ryżowy zanurzyć na 10 sekund w letniej wodzie. Wybrane dodatki nałożyć na zwilżony papier i zawinąć w rulon.
Syrop ryżowy nie zawiera fruktozy, może stanowić źródło łatwo przyswajalnej glukozy, jeśli jest taka potrzeba, a także zawiera śladowe ilości wapnia, magnezu, cynku i witamin z grupy B
Proces produkcji syropu ryżowego jest podobny do produkcji innych słodów zbożowych.
Chleb ryżowy do wypiekania CELIKO to mieszanka produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Koncentrat chleba ryżowego w proszku może być użyty do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy.
Makaron ryżowy nitka wyprodukowany jest wyłącznie z naturalnych składników: mąki ryżowej i wody. Nie rozgotowuje się.
Makaron jest lekkostrawny i zdrowy. Nie zawiera konserwantów, dodatków chemicznych ani sztucznych barwników, jest produktem bezglutenowym. W składzie makaronu znajdziemy węglowodany złożone, które są wolniej trawione przez organizm. Dzięki temu węgle przez dłuższy okres czasu dają nam energii i uczucie sytości.
Makaron ryżowy 1mm to cienkie, półprzezroczyste, wąskie wstążki wykonane z mąki ryżowej i wody. Ten zdrowy, niezawierający glutenu ani cholesterolu makaron używany jest do zup, potraw smażonych w Woku oraz wszelkich sałatek.
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Wartości odżywcze w 100g:
energia: 1517kJ/357kcal
tłuszcz: 0,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g)
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.