Pasta wegańska A'LA METKA bezglutenowa BIO 140 g Zwergenwiese
Opis
Pasta do smarowania z bobu z gorczycą, z wędzoną nutą. Roślinny zamiennik kiełbasy metki. Idealny na kanapkę czy tostów. Produkt pasteryzowany.
SKŁADNIKI woda, olej słonecznikowy*, bób gotowany* 20 %, cebula*, koncentrat białka z bobu*, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól morska), GORCZYCA* 2 %, cukier trzcinowy surowy wędzony* (cukier trzcinowy surowy*, dym wędzarniczy), sól wędzona (sól morska, dym wędzarniczy), papryka*, czosnek*, przecier pomidorowy*, SELER*, majeranek*, szczypiorek*, pieprz*, kminek*, kolendra*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1191 kJ/288 kcal
Tłuszcz: 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 7,3 g w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 6 - 8 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu kilku dni.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.