
Pasta słonecznikowa z PAPRYKĄ PEPPERONI bezglutenowa BIO 180 g Zwergenwiesie
Dostępność:
duża ilość
Cena:
12,10 zł
12.10

Ocena:
0





Opis
SKŁADNIKI nasiona słonecznika* (26%), koncentrat pomidorowy*, woda, cebula*, olej słonecznikowy*, papryka*(9%), sok cytrynowy z koncentratu*, sól, pepperoni* (1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański: bez laktozy, mleka, glutenu i drożdży
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 976 kJ/236 kcal
Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,2 g w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.