
Pasta słonecznikowa z 4 RODZAJAMI PIEPRZU bezglutenowa BIO 180gg Zwergenwiesie
Dostępność:
duża ilość
Cena:
12,10 zł
12.10

Ocena:
0





Opis
SKŁADNIKI nasiona słonecznika* (33%), woda, olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mix ziaren pieprzu* (3%), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański: bez laktozy, mleka i drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1320 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 30 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 3,9 g w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 7,4 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.