Pasta słonecznikowa Z PAPRYKĄ bezglutenowa BIO 180 g Zwergenwiese
Opis
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (21 %), woda, papryka* (12 %), sok cytrynowy z koncentratu*, koncentrat pomidorowy*, cebula*, syrop jabłkowy*, sól, czosnek*, ocet jabłkowy*, chili*, oregano*, rozmaryn*, pieprz cayenne* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1734 kJ/ 421 kcal
Tłuszcz: 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 4,4 g w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.