fb
Darmowa dostawa
Płatności online

Olej z pestek granatu 100ml Olvita

Dostępność: ostatnie sztuki
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 20,00 zł 20.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Olej pozyskiwany jest w wyniku tłoczenia na zimno pestek granatu. W kuchni stosowany jest jako dodatek do różnych potraw lub do bezpośredniego spożycia. Spożywamy go tylko na zimno.

W kosmetyce natomiast olej z pestek granatu stosuje się do pielęgnacji skóry dojrzałej i z przebarwieniami. Olej ten nawilża, odżywia skórę i ją koi, a także chroni ją przed szkodliwymi promieniami słonecznymi oraz hamuje procesy starzenia.

Składniki: 100% olej z pestek granatu tłoczony na zimno nieoczyszczony.

Sposób użycia i zastosowanie:

W kuchni: do sałatek, potraw lub bezpośredniego spożycia. Należy spożywać 2 łyżeczki dziennie.

W kosmetyce: stosować bezpośrednio na skórę.

Po otwarciu olej należy przechowywać w lodówce.

 

Informacja o alergenach: Produkt może zawierać gluten, sezam, soję, orzechy: ziemne, włoskie, makadamia, migdały.

Masz pytania?
Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Klub Słoneczko

rabat

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl