Rabat 5 procent

Promocje
Kaszka JAGLANO-GRYCZANA Z AMARANTUSEM BIO 200g Helpa
Kaszka JAGLANO-GRYCZANA Z AMARANTUSEM BIO 200g Helpa
12,75 zł 9,75 zł
szt.
Sos sojowy SHOYU MNIEJ SOLI BIO 250ml Lima
Sos sojowy SHOYU MNIEJ SOLI BIO 250ml Lima
23,65 zł 21,50 zł
szt.
Mleczko kokosowe Light 250ml Real Thai
Mleczko kokosowe Light 250ml Real Thai
4,80 zł 3,90 zł
szt.
Płatki żytnio-owsiane bez cukru BIO 300 g Milzu
Płatki żytnio-owsiane bez cukru BIO 300 g Milzu
7,30 zł 6,60 zł
szt.
Miód lipowy BIO 300g Bio Europa
Miód lipowy BIO 300g Bio Europa
17,20 zł 12,70 zł
szt.
Płatki orkiszowe BIO 1kg Bio Planet
Płatki orkiszowe BIO 1kg Bio Planet
19,80 zł 13,55 zł
szt.
Filtr węglowy z bambusa (3 miesiące) | Bu Water
Filtr węglowy z bambusa (3 miesiące) | Bu Water
35,00 zł 29,99 zł
szt.
Kaszka OWSIANO-JAGLANO-GRYCZANA BIO 200g Helpa
Kaszka OWSIANO-JAGLANO-GRYCZANA BIO 200g Helpa
11,80 zł 8,95 zł
szt.

przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

Nasiona fasoli mung na kiełki 50g Dary Natury

Dostępność: duża ilość

Opis

SKŁADNIKI nasiona fasoli mung* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS Ekologiczne kielki fasoli mung mają lekko kwaskowaty smak.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób: Bierzemy płaski talerz, wykładamy go gazą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na gazę sypiemy pojedynczą warstwę nasion i podlewamy ją wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak , aby gaza cały czas była mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym miejscu. W zależności od gatunku kiełkowanej rośliny, kiełki ukazują się po 2-4 dniach. Przy nasionach grubych np. groch, soja, cieciorka, itp. lub nasionach z łupiną np. dynia, słonecznik, kiełki ścinamy przed spożyciem, a nasiona drobne używamy w całości.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl