Miso barley (pasta z jęczmienia i soi) BIO 300 g Lima
Opis
Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Miso to tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana z jęczmienia z dodatkiem soi. Produkt poddany naturalnej fermentacji przez 12 miesięcy.
Odpowiedni dla wegan.
Źrodło błonnika pokarmowego.
Wysoka zawartość białka.
Produkt pasteryzowany.
Stosować jako zamiennik soli.
SKŁADNIKI
jęczmień* (39 %), soja* (26 %), woda, sól morska, koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 718 kJ/ 171 kcal
Tłuszcz - 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany - 18 g
w tym cukry: 13 g
Błonnik - 4,5 g
Białko - 11 g
Sól - 11,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce przez kilka miesięcy.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.