Rabat 5 procent

Promocje
Orzechy nerkowca bio 1kg Bio Planet
Orzechy nerkowca bio 1kg Bio Planet
90,75 zł 75,20 zł
szt.
KREM Z MANGO BIO 200 g - BATOM
KREM Z MANGO BIO 200 g - BATOM
16,15 zł 13,00 zł
szt.
Dezodorant Naturalny 50 ml Eco Laboratorie
Dezodorant Naturalny 50 ml Eco Laboratorie
13,95 zł 13,00 zł
szt.
Moringa ekstrakt 400 mg 60 KAPS  Soul Farm
Moringa ekstrakt 400 mg 60 KAPS Soul Farm
22,25 zł 18,70 zł
szt.
Sok malinowy BIO 330 ml Batom
Sok malinowy BIO 330 ml Batom
17,70 zł 15,50 zł
szt.
Kakao FAIR TRADE BIO 200 g Terra Etica
Kakao FAIR TRADE BIO 200 g Terra Etica
27,75 zł 23,30 zł
szt.
Butelka Retap 03 - Pink
Butelka Retap 03 - Pink
49,95 zł 39,99 zł
szt.
Napój ryżowo-kokosowy BIO 1L Natumi
Napój ryżowo-kokosowy BIO 1L Natumi
11,30 zł 9,50 zł
szt.
Chleb biały bezglutenowy 250 g Schar
Chleb biały bezglutenowy 250 g Schar
6,05 zł 5,40 zł
szt.

przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

Mieszanka do wypieku chleba VITAL bezglutenowa BIO 315g Bio Vegan

Dostępność: ostatnie sztuki
Cena: 21,50 zł 21.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI mąka ryżowa pełnoziarnista*, skrobia ziemniaczana*, mąka gryczana pełnoziarnista*, mąka z kiełkowanej kukurydzy pełnoziarnista*, mąka amarantusowa*, mąka z migdałów ziemnych*, białko z siemienia lnianego*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, zakwas quinoa w proszku* (zmielona quinoa* (94%), zmielony ryż*), skiełkowane siemię lniane złote*, sól himalajska, ,bambus włókno*, proszek do pieczenia (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winian potasu, substancja spulchniająca: węglan sodu), nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica), łuska babki płesznik*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kminek*, fenkuł*, kolendra*, anyż* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS Mieszanka do wypieku. Produkt odpowiedni dla wegan. Foremka w środku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (po przygotowaniu z olejem słoncznikowym i octem jabłkowym)

Wartość energetyczna: 1035 kJ / 246 kcal

Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g

Węglowodany: 40 g w tym cukry: 1 g

Błonnik: 5,4 g

Białko: 4,2 g

Sól: 1,4 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA potrzebujesz 300 ml wody, 2 łyżki (20 ml) octu jabłkowego, 2 łyżki (20 ml) oleju roślinnego, trochę mąki bezglutenowej. Wymieszać w misce mieszankę do wypieku, wodę, ocet i olej; odstawić na 30 min, następnie krótko wyrobić. Ufromować chleb lub bułki, naciąć na głębokość ok. 2 cm. Wstawić foremkę z chlebem wraz z naczyniem wypełnionym wodą do nagrzanego piekarnika. Piec w 210°C przez 50 min., z termoobiegiem lub w 220°C przez 60 min.,bułki piec 20 min. krócej

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl