Rabat 5 procent

przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

Mieszanka do pieczenia ciasta na pizze bezglutenowa BIO 350 g Bauck Hof

4015637827292.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Cena: 13,15 zł 13.15
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI mąka ryżowa razowa*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winnian monosodowy, skrobia kukurydziana*), mielone łupiny babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*, zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1436 kJ / 339 kcal

Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g

Węglowodany: 75,6 g w tym cukry: 2,2 g

Białko: 4,2 g

Sól: 2,1 g

Błonnik: 3,5 g

INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać soję SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta, Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Położyć dodatki według własnego wyboru i piec przez około 15-20 minut.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl