paczka orlen        

logo payu

przelewy24

Mieszanka chleba bezglutenowego z pestkami dyni 500 g - Pięć Przemian

290_980_1.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Cena: 14,80 zł 14.80
ilość szt.

towar niedostępny

1px dodaj do przechowalni

1pxOpis

Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13% mąka teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska.

Produkt bezglutenowy.

Produkt może zawierać alergeny: orzechy.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

Sposób przygotowania:

1. Nagrzej piekarnik do 190°C.

2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.

3. Wsyp mieszankę do miski.

4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody.

5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.

6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.

1px do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl