Makaron z ciecierzycy i kukurydzy penne bezglutenowy BIO 250g La Bio Idea

penne.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy

Opis

SKŁADNIKI ciecierzyca* (51%), kukurydza*(49%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS Makaron bezglutenowy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzucić do wrzącej, osolonej wody, gotować 7 - 9 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1508 kJ / 357 kcal

Tłuszcz: 3,2 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;

Węglowodany: 64,2 g; w tym cukry: 1,8 g;

Białko: 14,2 g;

Sól: 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl