Makaron semolinowy z pokrzywą SPIRELLI BIO 500 g Alce Nero
Opis
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum z dodatkiem pokrzywy. Bardzo ciekawy w smaku. Polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
SKŁADNIKI mąka z pszenicy durum*, suszona pokrzywa*(2%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1457 kJ /343 kcal
Tłuszcz - 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 70 g w tym cukry - 3 g
Błonnik - 4,6 g
Białko - 12 g
Sól - 0,005 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.