Makaron semolinowy z czerwoną soczewicą SPAGHETTI BIO 500g Alce Nero
Opis
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy i czerwonej soczewicy. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SKŁADNIKI mąka z pszenicy*(60%), mąka z czerwonej soczewicy*(40%) woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1436 kJ/342 kcal
Tłuszcz - 2,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 61 g w tym cukry - 2,5 g
Błonnik - g
Białko - 17 g
Sól - 0 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.