Makaron (semolinowy) farfalle BIO 500 g Alce Nero
Opis
Pyszny makaron z pszenicy durum, który idealnie nadaje się do sosów, pesto czy nawet deserów, umilając posiłki - szczególnie najmniejszym - łasuchom.
SKŁADNIKI mąka z pszenicy durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1,5 litra wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1490 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,2 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,3 g
Węglowodany - 73 g w tym cukier - 4 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.