Makaron semolinowy PACCHERI BIO 500 g Alce Nero

8009004809673.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 12,95 zł 12.95
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

 Makaron jest wyrobem rzemieśliniczym, typowym dla miejscowości Gragnano, położonej niedaleko Neapolu. Dzięki bardzo długiemu suszeniu ma charakterystyczny smak.

SKŁADNIKI mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1508 kJ / 359 kcal

Tłuszcz - 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g

Węglowodany - 72,0 g w tym cukry - 3,8 g

Błonnik - 2,1 g

Białko - 13,0 g

Sól - 0 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania: 13 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed nasłonecznionym miejscem.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl