
- PRODUKTY BEZGLUTENOWE(731)
- BIO (wyłącznie z certyfikatem)(3136)
- kosmetyki(731)
- SMAKI ŚWIĄTECZNE(127)
- dla dzieci i niemowląt(360)
- Produkty z naszego regionu(39)
- produkty słodzące(74)
- miody(44)
- dżemy i konfitury(96)
- mąki(122)
- bakalie(147)
- oliwy i oleje(152)
- masła orzechowe i inne(66)
- napoje roślinne(48)
- soki, napoje i syropy(215)
- makarony(134)
- płatki, musli i otręby(146)
- zboża i ziarna(100)
- strączkowe(51)
- ryże i kasze(79)
- kawy i herbaty(457)
- yerba(9)
- dania gotowe(191)
- pasty kanapkowe i smarowidła(54)
- coś na ząb(674)
- dodatki do potraw, przyprawy i sól(715)
- superfoods i suplementy(325)
- błonniki(23)
- algi, glony i grzyby(26)
- probiotyki(10)
- olejki zapachowe i eteryczne(19)
- produkty dla zwierząt(37)
- środki czystości EKO i nie tylko(68)
- nawozy i preparaty(7)
- akcesoria kuchenne i nie tylko(52)
- duże opakowania(65)
- POMYSŁ NA PREZENT(154)
- RÓŻNOŚCI(35)
- OKAZJE CENOWE(81)
Nowości
Promocje








Makaron ryżowy nitka 5mm 250 g Real Thai
Opis
Makaron ryżowy 1mm to cienkie, półprzezroczyste, wąskie wstążki wykonane z mąki ryżowej i wody. Ten zdrowy, niezawierający glutenu ani cholesterolu makaron używany jest do zup, potraw smażonych w Woku oraz wszelkich sałatek.
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Wartości odżywcze w 100g:
energia: 1517kJ/357kcal
tłuszcz: 0,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g)
węglowodany: 80,0g (w tym cukry 0,0g)
białko: 7,1g
sól: 0,05g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Produkty powiązane
Makaron ryżowy wstążka 10mm 375g Real Thai

Makaron ryżowy wstążka 10 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy wstążka 3mm 375g Real Thai

Makaron ryżowy wstążka 3 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy wstążka 5mm 375g Real Thai

Makaron ryżowy wstążka 5 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy razowy PENNE bezglutenowy BIO 250g Alb Gold

Makaron bezglutenowy z mąki ryżowej pełnoziarnistej - świetnie sprawdzi się do zup i gęstych sosów.
Makaron ryżowy razowy ŚWIDERKI bezglutenowy BIO 250 g Rapunzel

Makaron z mąki ryżowej pełnoziarnstej bez glutenu.
Makaron ryżowy spaghetti BEZGLUTENOWY BIO 250g Rapunzel

Pełnoziarnisty makaron ryżowy spaghetti - smaczny, bezglutenowy - idealny do zrobienia ulubionego dania.
Makaron kukurydziano-ryżowy FUSILLI bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron kukurydziano-ryżowy świderki BEZGLUTENOWY BIO 250g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny )
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 7 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,50 g;
Węglowodany: 77,0 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,10 g;
Białko: 7,10 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron kukurydziano-ryżowy PENNE bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI bezglutenowy BIO 250 g - Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna : 1497 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 77,1 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,1 g;
Białko: 7,1 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron ryżowy razowy 100% bezglutenowy BIO BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy z wakame bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
MAKARON (TYPU NOODLE Z RYŻU BIAŁEGO) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Napój ryżowy bezglutenowy BIO 1 L Natumi

Ekologiczny napój z ryżu nie zawiera glutenu, laktozy i jest w 100% roślinny. Nie jest również dodatkowo słodzony, tak więc nie narzuca nachalnie słodkiego posmaku w codziennym użytku.
To "mleko roślinne" można swobodnie wykorzystywać w codziennym przygotowaniu posiłków, drinków i puddingów.
Ocet ryżowy Genmai Su BIO 250 ml Arche

Ocet wykonany z tradycyjnie fermentującego pełnoziarnistego ryżu (4,3° albo 4,3 g kwasu cytrynowego na 100 ml). Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania.
Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet. Ocet ryżowy jest dobry do sosów, warzyw konserwowych, marynat i sałat. jego smak jest idealny do ziaren, warzyw i ryb. Kilka kropel dwch octów (Ume i Genmai) i łyżka oliwy z oliwek daje pyszny sos do sałaty.
Papier ryżowy bezglutenowy BIO 110 g Amaizin

Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków zwanych Banh Trang. Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Papier ryżowy zanurzyć na 10 sekund w letniej wodzie. Wybrane dodatki nałożyć na zwilżony papier i zawinąć w rulon.
Budyń ryżowy malinowy (bezglutenowy) BIO 40 g Amylon

Delikatny pudding ryżowy o smaku malinowym to świetna propozycja dla osób na diecie bezglutenowej.
Produkt bezglutenowy.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Syrop ryżowy BIO 450 g Horizon

Syrop ryżowy nie zawiera fruktozy, może stanowić źródło łatwo przyswajalnej glukozy, jeśli jest taka potrzeba, a także zawiera śladowe ilości wapnia, magnezu, cynku i witamin z grupy B
Proces produkcji syropu ryżowego jest podobny do produkcji innych słodów zbożowych.
Napój ryżowy bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1 l Lima

Nie zawiera dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Ten napój jest w 100% wegetariański, bez laktozy i glutenu. Produkt UHT.
Chleb ryżowy mieszanka mączna 400 g Celiko

Chleb ryżowy do wypiekania CELIKO to mieszanka produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Koncentrat chleba ryżowego w proszku może być użyty do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy.
Produkt jest bezglutenowy.
Makaron ryżowy nitka 400 g Pronatura

Makaron ryżowy nitka wyprodukowany jest wyłącznie z naturalnych składników: mąki ryżowej i wody. Nie rozgotowuje się.
Makaron jest lekkostrawny i zdrowy. Nie zawiera konserwantów, dodatków chemicznych ani sztucznych barwników, jest produktem bezglutenowym. W składzie makaronu znajdziemy węglowodany złożone, które są wolniej trawione przez organizm. Dzięki temu węgle przez dłuższy okres czasu dają nam energii i uczucie sytości.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.