Makaron ryżowy nitka 3mm 250 g Real Thai
Opis
Makaron ryżowy 1mm to cienkie, półprzezroczyste, wąskie wstążki wykonane z mąki ryżowej i wody. Ten zdrowy, niezawierający glutenu ani cholesterolu makaron używany jest do zup, potraw smażonych w Woku oraz wszelkich sałatek.
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Wartości odżywcze w 100g:
energia: 1517kJ/357kcal
tłuszcz: 0,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g)
węglowodany: 80,0g (w tym cukry 0,0g)
białko: 7,1g
sól: 0,05g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.