
- PRODUKTY BEZGLUTENOWE(777)
- BIO (wyłącznie z certyfikatem)(3496)
- kosmetyki(1038)
- dla dzieci i niemowląt(379)
- Produkty z naszego regionu(38)
- NA GRILLA(82)
- produkty słodzące(85)
- miody(38)
- dżemy i konfitury(103)
- mąki(127)
- bakalie(173)
- oliwy i oleje(182)
- masła orzechowe i inne(80)
- napoje roślinne(54)
- soki, napoje i syropy(245)
- makarony(156)
- płatki, musli i otręby(157)
- zboża i ziarna(109)
- strączkowe(58)
- ryże i kasze(84)
- kawy i herbaty(505)
- yerba(33)
- dania gotowe(231)
- pasty kanapkowe i smarowidła(77)
- coś na ząb(717)
- dodatki do potraw, przyprawy i sól(815)
- superfoods i suplementy(346)
- błonniki(30)
- algi, glony i grzyby(28)
- probiotyki(9)
- olejki zapachowe i eteryczne(33)
- produkty dla zwierząt(37)
- środki czystości EKO i nie tylko(92)
- nawozy i preparaty(9)
- akcesoria kuchenne i nie tylko(55)
- duże opakowania(66)
- POMYSŁ NA PREZENT(198)
- RÓŻNOŚCI(46)
- OKAZJE CENOWE(90)
Nowości
Promocje





















Makaron ryżowy nitka 1mm 375g Real Thai
Opis
Makaron ryżowy nitka 1 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Produkty powiązane
Makaron ryżowy razowy PENNE bezglutenowy BIO 250g Alb Gold

Makaron bezglutenowy z mąki ryżowej pełnoziarnistej - świetnie sprawdzi się do zup i gęstych sosów.
Makaron ryżowy razowy ŚWIDERKI bezglutenowy BIO 250 g Rapunzel

Makaron z mąki ryżowej pełnoziarnstej bez glutenu.
Makaron ryżowy spaghetti BEZGLUTENOWY BIO 250g Rapunzel

Pełnoziarnisty makaron ryżowy spaghetti - smaczny, bezglutenowy - idealny do zrobienia ulubionego dania.
Makaron kukurydziano-ryżowy FUSILLI bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron kukurydziano-ryżowy świderki BEZGLUTENOWY BIO 250g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny )
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 7 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,50 g;
Węglowodany: 77,0 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,10 g;
Białko: 7,10 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron kukurydziano-ryżowy PENNE bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI bezglutenowy BIO 250 g - Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna : 1497 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 77,1 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,1 g;
Białko: 7,1 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron ryżowy razowy 100% bezglutenowy BIO BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy z wakame bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
MAKARON (TYPU NOODLE Z RYŻU BIAŁEGO) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Napój ryżowy bezglutenowy BIO 1 L Natumi

Ekologiczny napój z ryżu nie zawiera glutenu, laktozy i jest w 100% roślinny. Nie jest również dodatkowo słodzony, tak więc nie narzuca nachalnie słodkiego posmaku w codziennym użytku.
To "mleko roślinne" można swobodnie wykorzystywać w codziennym przygotowaniu posiłków, drinków i puddingów.
Ocet ryżowy Genmai Su BIO 250 ml Arche

Ocet wykonany z tradycyjnie fermentującego pełnoziarnistego ryżu (4,3° albo 4,3 g kwasu cytrynowego na 100 ml). Genmai Su jest octem o miodowym kolorze i łagodnym i orzeźwiającym smaku, który jest wynikiem rodzaju użytego ryżu i sposobem wytwarzania.
Jest mniej kwaśny niż zwykły ocet. Ocet ryżowy jest dobry do sosów, warzyw konserwowych, marynat i sałat. jego smak jest idealny do ziaren, warzyw i ryb. Kilka kropel dwch octów (Ume i Genmai) i łyżka oliwy z oliwek daje pyszny sos do sałaty.
Papier ryżowy bezglutenowy BIO 110 g Amaizin

Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków zwanych Banh Trang. Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Papier ryżowy zanurzyć na 10 sekund w letniej wodzie. Wybrane dodatki nałożyć na zwilżony papier i zawinąć w rulon.
Budyń ryżowy malinowy (bezglutenowy) BIO 40 g Amylon

Delikatny pudding ryżowy o smaku malinowym to świetna propozycja dla osób na diecie bezglutenowej.
Produkt bezglutenowy.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Syrop ryżowy BIO 450 g Horizon

Syrop ryżowy nie zawiera fruktozy, może stanowić źródło łatwo przyswajalnej glukozy, jeśli jest taka potrzeba, a także zawiera śladowe ilości wapnia, magnezu, cynku i witamin z grupy B
Proces produkcji syropu ryżowego jest podobny do produkcji innych słodów zbożowych.
Peeling do twarzy ryżowy 100 ml Bania Agafia

Ryżowy peeling przeznaczony do codziennej pielęgnacji skóry twarzy. Naturalne składniki delikatnie oczyszczają, sprzyjają głębokiemu odżywieniu i nawilżeniu.
Napój ryżowy bezglutenowy BIO 1 l Lima

Nie zawiera dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Ten napój jest w 100% wegetariański, bez laktozy i glutenu. Produkt UHT.
Chleb ryżowy mieszanka mączna 400 g Celiko

Chleb ryżowy do wypiekania CELIKO to mieszanka produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Koncentrat chleba ryżowego w proszku może być użyty do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy.
Produkt jest bezglutenowy.
SYROP RYŻOWY BIO 300 g - BIOPONT

Idealny do kawy, herbaty i ciastek, a także przygotowania sosów, syropów i napojów.
Makaron ryżowy nitka 400 g Pronatura

Makaron ryżowy nitka wyprodukowany jest wyłącznie z naturalnych składników: mąki ryżowej i wody. Nie rozgotowuje się.
Makaron jest lekkostrawny i zdrowy. Nie zawiera konserwantów, dodatków chemicznych ani sztucznych barwników, jest produktem bezglutenowym. W składzie makaronu znajdziemy węglowodany złożone, które są wolniej trawione przez organizm. Dzięki temu węgle przez dłuższy okres czasu dają nam energii i uczucie sytości.