
- PRODUKTY BEZGLUTENOWE(731)
- BIO (wyłącznie z certyfikatem)(3136)
- kosmetyki(731)
- SMAKI ŚWIĄTECZNE(127)
- dla dzieci i niemowląt(360)
- Produkty z naszego regionu(39)
- produkty słodzące(74)
- miody(44)
- dżemy i konfitury(96)
- mąki(122)
- bakalie(147)
- oliwy i oleje(152)
- masła orzechowe i inne(66)
- napoje roślinne(48)
- soki, napoje i syropy(215)
- makarony(134)
- płatki, musli i otręby(146)
- zboża i ziarna(100)
- strączkowe(51)
- ryże i kasze(79)
- kawy i herbaty(457)
- yerba(9)
- dania gotowe(191)
- pasty kanapkowe i smarowidła(54)
- coś na ząb(674)
- dodatki do potraw, przyprawy i sól(715)
- superfoods i suplementy(325)
- błonniki(23)
- algi, glony i grzyby(26)
- probiotyki(10)
- olejki zapachowe i eteryczne(19)
- produkty dla zwierząt(37)
- środki czystości EKO i nie tylko(68)
- nawozy i preparaty(7)
- akcesoria kuchenne i nie tylko(52)
- duże opakowania(65)
- POMYSŁ NA PREZENT(154)
- RÓŻNOŚCI(35)
- OKAZJE CENOWE(81)
Nowości
Promocje









Makaron ryżowy Vermicelli Rice Brown 200g, Mama e
Opis
Oryginalny tajski makaron ryżowy w postaci cienkich nitek. Łatwy, szybki i wygodny w przygotowaniu. Niezbędny element diety lekkostrawnej i niskokalorycznej. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu. Doskonały dodatek do tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej. Idealny do sałatek, zup, możemy też go usmażyć z dodatkami, jak warzywa czy mięso.
Składniki Ryż pełnoziarnisty (brązowy) 60%, ryż 20%, otręby ryżowe 15%, skrobia z tapioki 5%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1510 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 8 g
Sól: 0 gr
Produkty powiązane
Makaron ryżowy nitka 400 g Pronatura

Makaron ryżowy nitka wyprodukowany jest wyłącznie z naturalnych składników: mąki ryżowej i wody. Nie rozgotowuje się.
Makaron jest lekkostrawny i zdrowy. Nie zawiera konserwantów, dodatków chemicznych ani sztucznych barwników, jest produktem bezglutenowym. W składzie makaronu znajdziemy węglowodany złożone, które są wolniej trawione przez organizm. Dzięki temu węgle przez dłuższy okres czasu dają nam energii i uczucie sytości.
Makaron ryżowy nitka 1mm 375g Real Thai

Makaron ryżowy nitka 1 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy wstążka 3mm 375g Real Thai

Makaron ryżowy wstążka 3 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy wstążka 5mm 375g Real Thai

Makaron ryżowy wstążka 5 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy wstążka 10mm 375g Real Thai

Makaron ryżowy wstążka 10 mm
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy nitka 3mm 250 g Real Thai

Makaron ryżowy 1mm to cienkie, półprzezroczyste, wąskie wstążki wykonane z mąki ryżowej i wody. Ten zdrowy, niezawierający glutenu ani cholesterolu makaron używany jest do zup, potraw smażonych w Woku oraz wszelkich sałatek.
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Wartości odżywcze w 100g:
energia: 1517kJ/357kcal
tłuszcz: 0,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g)
węglowodany: 80,0g (w tym cukry 0,0g)
białko: 7,1g
sól: 0,05g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy nitka 1mm 250 g Real Thai

Makaron ryżowy 1mm to cienkie, półprzezroczyste, wąskie wstążki wykonane z mąki ryżowej i wody. Ten zdrowy, niezawierający glutenu ani cholesterolu makaron używany jest do zup, potraw smażonych w Woku oraz wszelkich sałatek.
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Wartości odżywcze w 100g:
energia: 1517kJ/357kcal
tłuszcz: 0,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g)
węglowodany: 80,0g (w tym cukry 0,0g)
białko: 7,1g
sól: 0,05g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy nitka 5mm 250 g Real Thai

Makaron ryżowy 1mm to cienkie, półprzezroczyste, wąskie wstążki wykonane z mąki ryżowej i wody. Ten zdrowy, niezawierający glutenu ani cholesterolu makaron używany jest do zup, potraw smażonych w Woku oraz wszelkich sałatek.
Składniki: mąka ryżowa 90%, woda 10%.
Makaron moczyć w zimnej wodzie przez 8-10 minut, następnie odsączyć. Namoczony makaron smażyć lub gotować.
Wartości odżywcze w 100g:
energia: 1517kJ/357kcal
tłuszcz: 0,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g)
węglowodany: 80,0g (w tym cukry 0,0g)
białko: 7,1g
sól: 0,05g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Makaron ryżowy spaghetti BEZGLUTENOWY BIO 250g Rapunzel

Pełnoziarnisty makaron ryżowy spaghetti - smaczny, bezglutenowy - idealny do zrobienia ulubionego dania.
Makaron ryżowy razowy PENNE bezglutenowy BIO 250g Alb Gold

Makaron bezglutenowy z mąki ryżowej pełnoziarnistej - świetnie sprawdzi się do zup i gęstych sosów.
Makaron ryżowy razowy ŚWIDERKI bezglutenowy BIO 250 g Rapunzel

Makaron z mąki ryżowej pełnoziarnstej bez glutenu.
Makaron ryżowy razowy z wakame bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy 100% bezglutenowy BIO BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron (z ryżu białego) LITERKI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1485 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 6 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna : 1497 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 77,1 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,1 g;
Białko: 7,1 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron kukurydziano-ryżowy świderki BEZGLUTENOWY BIO 250g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny )
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 7 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,50 g;
Węglowodany: 77,0 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,10 g;
Białko: 7,10 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron kukurydziano-ryżowy PENNE bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron (z ryżu białego) nitka FILINI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron (z ryżu białego) maccheroni bezglutenowy BIO 250g - Dalla costa

Makaron (z ryżu białego) maccheroni bezglutenowy
Makaron kukurydziano-ryżowy FUSILLI bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI bezglutenowy BIO 250 g - Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.
Makaron (z ryżu białego) świderki FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron z ryżu brązowego FARMA bezglutenowy BIO 250 g Dalla Costa

SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia.
MAKARON (TYPU NOODLE Z RYŻU BIAŁEGO) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ramen noodle z ryżu czarnego bezglutenowy BIO 280 g Terrasana

SKŁADNIKI mąka z ryżu czarnego* (55%), mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ramen noodle z ryżu brązowego bezglutenowy BIO 280 g Terrasana

SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron (z ryżu białego) muszla GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1485 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 6 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron KONJAC w kształcie ryżu bezglutenowy BIO 385 g Better Than Foods

Makaron ryżowy konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków.
Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Makaron (z ryżu białego) wstążka karbowana REGINETTE BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
MAKARON (RYŻOWO - GRYCZANY Z AMARANTUSEM I TEFF DLA DZIECI) ZWIERZĘTA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

SKŁADNIKI mąka z ryżu pełnoziarnista* 75 %, mąka z gryki* 15 %, mąka z amarantusa* 5 %, mąka z teff* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.