Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI bezglutenowy BIO 250 g - Alce Nero

Dostępność: duża ilość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 9,40 zł 9.40
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.

 

SKŁADNIKI mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal

Tłuszcz - 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g

Węglowodany - 77 g w tym cukry - 2 g

Błonnik - 1 g

Białko - 7 g

Sól - 0,05 g

 

INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl