Makaron (RYŻOWY RAZOWY) TYPU NOODLE BIO 250 g Diet Food
Opis
Makarony Noodle to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
SKŁADNIKI brązowy ryż*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1500 kJ/ 360 kcal
Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 78 g w tym cukry: <1,0 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 8,0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.