Makaron Liguori IGP Linguine 500G
Opis
Pasta di Gragnano Linguine marki Liguori to produkt wysokiej jakości, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury. Do produkcji makaronów Liguori stosowana jest najlepszej jakości pszenica durum z południowych Włoch i krystalicznie czysta woda źródlana z Parku Regionalnego Monti Lattari. Niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Makaron posiada Certyfikat I.G.P., który jest chronionym oznaczeniem geograficznym nadawanym przez Wspólnotę Europejską. Płaski kształt Linguine idealnie komponuje się z pesto. SKŁAD PRODUKTU Semolina z pszenicy durum, woda WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g produktu) Wartość energetyczna Kcal 351 Wartość energetyczna Kj 1488 Tłuszcz 1,2 Kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 Węglowodany 69 Cukry 3,1 Białko 14,5 Błonnik 3 Sól 0
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.