
- PRODUKTY BEZGLUTENOWE(731)
- pieczywo(63)
- mąki(46)
- makarony(84)
- słodycze(119)
- dania gotowe i sosy(54)
- bakalie(16)
- płatki, musli i produkty śniadaniowe(36)
- sypkie - kasze, ryże itp.(19)
- dla dzieci(8)
- napoje roślinne(22)
- soki i napoje(8)
- przekąski słone(37)
- kiśle, budynie, galaretki(40)
- dodatki do potraw(19)
- BIO (wyłącznie z certyfikatem)(3136)
- kosmetyki(725)
- SMAKI ŚWIĄTECZNE(128)
- dla dzieci i niemowląt(357)
- Produkty z naszego regionu(39)
- produkty słodzące(74)
- miody(44)
- dżemy i konfitury(96)
- mąki(122)
- bakalie(147)
- oliwy i oleje(152)
- masła orzechowe i inne(66)
- napoje roślinne(49)
- soki, napoje i syropy(215)
- makarony(135)
- płatki, musli i otręby(145)
- zboża i ziarna(99)
- strączkowe(51)
- ryże i kasze(79)
- kawy i herbaty(457)
- yerba(9)
- dania gotowe(191)
- pasty kanapkowe i smarowidła(54)
- coś na ząb(673)
- dodatki do potraw, przyprawy i sól(715)
- superfoods i suplementy(325)
- błonniki(23)
- algi, glony i grzyby(26)
- probiotyki(10)
- olejki zapachowe i eteryczne(19)
- produkty dla zwierząt(37)
- środki czystości EKO i nie tylko(68)
- nawozy i preparaty(7)
- akcesoria kuchenne i nie tylko(51)
- duże opakowania(65)
- POMYSŁ NA PREZENT(154)
- RÓŻNOŚCI(35)
- OKAZJE CENOWE(81)
Nowości
Promocje





Makaron Anellini 250g, Schar
Opis
Składniki maka kukurydziana , mąka ryżowa , mąka z prosa 20% , emulgator: mono- e digliceridi degli acidi grassi . Może zawierać śladowe ilości soi .
BEZ LAKTOZY (lactoza <0.007g/100g) .
Informacja o wartości odżywczej 100 g
wartość energetyczna 1522 / 359 kj/kcal
tłuszcz 2.3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.4 g
węglowodany 75 g w tym cukry 0.3 g
błonnik 2 g
białko 8.2 g
sól 0 g
Produkty powiązane
Lasagne - makaron bezglutenowy 250g Schär

Z makaronem Lasagne przygotowanie ulubionego "Lasagne alla Bolognese" nie będzie już wyzwaniem. Potrzebne będę tylko jeszcze odpowiednie składniki i sos beszamelowy. Gotowe!
Makaron penne bezglutenowy 250 g Schar

Dieta bezglutenowa polega na bezwzględnej eliminacji z pożywienia produktów zawierających w składzie gluten. Gluten z natury występuje w: pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie orkiszu i pszenżycie. Dopuszczalna ilość glutenu w produkcie poniżej 20 ppm = 0,02 % co muszą potwierdzić badania w akredytowanym laboratorium. Firma Schar jest numerem 1 w Europie w produkcji bezglutenowej mąki, chleba, makaronów, przekąsek, ciastek i słodyczy. Makaron pene bezglutenowy to smaczny makaron dla tych, którzy przebywają na diecie bezglutenowej.
Makaron penne bezglutenowy 250 g Incola

Bezglutenowy makaron penne doskonały jako składnik wyszukanych dań w stylu włoskim. Fantastycznie smakuje przyrządzany z sosami pikantnymi lub słodkimi. Makaron głównie składa się z mąki kukurydzianej, która jest źródłem witaminy B1, B6, folianów, żelaza, magnezu i cynku.
Makaron Fusilli bezglutenowy 250 g Schar

Dieta bezglutenowa polega na bezwzględnej eliminacji z pożywienia produktów zawierających w składzie gluten. Gluten z natury występuje w: pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie orkiszu i pszenżycie. Dopuszczalna ilość glutenu w produkcie poniżej 20 ppm = 0,02 % co muszą potwierdzić badania w akredytowanym laboratorium. Firma Schar jest numerem 1 w Europie w produkcji bezglutenowej mąki, chleba, makaronów, przekąsek, ciastek i słodyczy. Makaron fusilli bezglutenowy to smaczny makaron dla tych, którzy przebywają na diecie bezglutenowej.
Makaron Fusilli bezglutenowy 250 g Incola

Bezglutenowy makaron fusilli doskonały jako składnik wyszukanych dań w stylu włoskim. Fantastycznie smakuje przyrządzany z sosami pikantnymi lub słodkimi. Makaron głównie składa się z mąki kukurydzianej, która jest źródłem witaminy B1, B6, folianów, żelaza, magnezu i cynku.
Makaron spagetti bezglutenowy 250 g Incola

Bezglutenowy makaron spaghetti allla chitarra jest charakterystyczny dla włoskiego regionu Abruzji. Podawany z sosami jest ulubioną potrawą Europejczyków. Makaron głównie składa się z mąki kukurydzianej, która jest źródłem witaminy B1, B6, folianów, żelaza, magnezu i cynku.
Makaron spaghetti bezglutenowy 250 g Schar

Dieta bezglutenowa polega na bezwzględnej eliminacji z pożywienia produktów zawierających w składzie gluten. Gluten z natury występuje w: pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie orkiszu i pszenżycie. Dopuszczalna ilość glutenu w produkcie poniżej 20 ppm = 0,02 % co muszą potwierdzić badania w akredytowanym laboratorium. Firma Schar jest numerem 1 w Europie w produkcji bezglutenowej mąki, chleba, makaronów, przekąsek, ciastek i słodyczy. Makaron spaghetti bezglutenowy to smaczny makaron dla tych, którzy przebywają na diecie bezglutenowej.
Makaron Tonarelli bezglutenowy 250 g Incola

Bezglutenowy makaron tonatelli to wyborny makaron podawany z rosołem lub inną ulubioną zupą. Makaron głównie składa się z mąki kukurydzianej, która jest źródłem witaminy B1, B6, folianów, żelaza, magnezu i cynku.
Makaron Świderek bezglutenowy 500 g, SAM MILLS

Składniki Mąka kukurydziana 100%, woda.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1470 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 79 g w tym cukry 1 g
Białko 5,5 g
Sól ilości śladowe
Makaron Spaghetti bezglutenowy 500 g SAM MILLS

Makaron kukurydziany firmy Sam Mills jest przeznaczony nie tylko dla osób stosujących dietę bezglutenową.
Smakiem i walorami odżywczymi tego produktu może się cieszyć każdy.
Jest łatwostrawny, nie zalega w jelitach w związku z czym poprawia wchłanianie witamin i składników mineralnych.
Makaron nie zawiera cholesterolu i jajek. Ma niski indeks glikemiczny, który jestważnym elementem diety dla diabetyków oraz osób chcących zrzucić kilka kilogramów.
Makaron ryżowy spaghetti BEZGLUTENOWY BIO 250g Rapunzel

Pełnoziarnisty makaron ryżowy spaghetti - smaczny, bezglutenowy - idealny do zrobienia ulubionego dania.
Makaron Rurka skośna bezglutenowy 500 g SAM MILLS

Lekkostrawny, zawiera łatwo przyswajalne składniki mineralne, dlatego polecany jest sportowcom, a także osobom prowadzącym aktywny tryb życia. Nie zawiera substancji alergicznych i posiada niski indeks glikemiczny, dlatego może być spożywany przez osoby pozostające na specjalistycznych dietach, m. in. bezglutenowej, bezcukrowej czy redukcyjnej. Makaron rurka skośna doskonale nadaje się jako dodatek do zup, past, sałatek czy zapiekanek.
Makaron Konjac Noodle bezglutenowy 200 g Diet Food

MAKARON SHIRATAKI NOODLE to produkt wytwarzany z rośliny Konnyak Glukomannan – rośliny uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Zawartość błonnika rozpuszczalnego w wodzie oraz bardzo niska kaloryczność, sprawiają, że jest on doskonałą alternatywą dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Makaron gryczany spaghetti bezglutenowy BIO 250 g Rapunzel

Makaron z pełnoziarnistej mąki gryczanej-bezglutenowy.
Makaron kukurydziany nitka FILINI bezglutenowy BIO 250g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
SKŁADNIKI mąka kukurydziana*, woda źródlana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 76 g w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 7 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron (jaglany) świderek FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250g Fabijańscy

SKŁADNIKI
mąka jaglana*, naturalna woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości – 5-7 min., al. dente – 4 min. W trakcie gotowania nie mieszać makaronu. Odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 1514 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,90 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron ryżowy razowy PENNE bezglutenowy BIO 250g Alb Gold

Makaron bezglutenowy z mąki ryżowej pełnoziarnistej - świetnie sprawdzi się do zup i gęstych sosów.
Makaron kukurydziany świderek FUSILLI bezglutenowy BIO 250g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
SKŁADNIKI mąka kukurydziana*, woda źródlana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 76 g w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 7 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron gryczany z batatami bezglutenowy BIO 250 g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
MAKARON (OWSIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

SKŁADNIKI mąka owsiana* bezglutenowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1357 kJ / 324 kcal
Tłuszcz: 4,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 44 g w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 28 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 7 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron ryżowy razowy ŚWIDERKI bezglutenowy BIO 250 g Rapunzel

Makaron z mąki ryżowej pełnoziarnstej bez glutenu.
Makaron ryżowy razowy z wakame bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy 100% bezglutenowy BIO BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron (z ryżu białego) LITERKI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1485 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 6 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron z czarnej fasoli SPAGHETTI bezglutenowy BIO 200g Maxsport

Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron (kukurydziany) rurka PENNE bezglutenowy BIO 250 g Fabijańscy

SKŁADNIKI mąka kukurydziana*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna : 1497 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 77,1 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,1 g;
Białko: 7,1 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron kukurydziano-ryżowy świderki BEZGLUTENOWY BIO 250g Alb-Gold

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny )
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 7 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,50 g;
Węglowodany: 77,0 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,10 g;
Białko: 7,10 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron GRYCZANY MUSZLA gnocchi sardi BEZGLUTENOWY BIO 250g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron KONJAC noodle bezglutenowy BIO 385 g Better Than Foods

Makaron spaghetti konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli.
Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków.
Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Makaron (z ciecierzycy) świderek FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250g Fabijańscy

SKŁADNIKI
mąka z soczewicy*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1297 kJ / 310 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 44,3 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 15,5 g
Białko: 18,5 g
Sól: 0,09 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj dużą ilość wody, na całe opakowanie 4-5 litrów. Wody ma być tyle, by makaron podczas gotowania swobodnie pływał. Osól wodę tak jak lubisz, jeśli chcesz dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do mocno gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, tak by nie zatrzymać procesu gotowania (bulgotania). Po wsypaniu całej porcji, zamieszaj i gotuj do miękkości 6 - 8 minut, al dente 4 - 5 minut (nie przekraczaj maksymalnego czasu gotowania). W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Makaron KONJAC THAI STYLE bezglutenowy BIO 385g Better Than Foods

Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Makaron z zielonej soi FETTUCCINE bezglutenowy BIO 200 g Maxsport

Ekologiczny makaron z zielonej soi, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron gryczany ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250g Alb-Gold (Alb Natur)

SKŁADNIKI
mąka gryczana razowa* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1497 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,70 g
Węglowodany: 65,0 g
w tym cukry: 1,40 g
Białko: 12,0 g
Sól: < 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Makaron kukurydziano-ryżowy PENNE bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron KONJAC spaghetti bezglutenowy BIO 385 g Better Than Foods

Makaron spaghetti konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli.
Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków.
Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Makaron (z ryżu białego) nitka FILINI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron (z ciecierzycy) rurka PENNE bezglutenowy BIO 250 g Fabijańscy

SKŁADNIKI mąka z ciecierzycy*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Makaron (z ryżu białego) maccheroni bezglutenowy BIO 250g - Dalla costa

Makaron (z ryżu białego) maccheroni bezglutenowy
Makaron kukurydziano-ryżowy FUSILLI bezglutenowy BIO 250 g Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
Makaron KONJAC TAGLIATELLE bezglutenowy BIO 385 g Better Than Foods

Makaron tagliatelle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Makaron kukurydziany wstążka karbowana REGINETTE bezglutenowy BIO 250g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
SKŁADNIKI mąka kukurydziana*, woda źródlana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1527 kJ / 361 kcal
Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 76 g w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 7 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron kukurydziano-ryżowy SPAGHETTI bezglutenowy BIO 250 g - Alce Nero

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.
Makaron (z ryżu białego) świderki FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Makaron kukurydziany świderki fusilli bezglutenowy BIO 250 g Dalla Costa

SKŁADNIKI mąka kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia
Makaron z czerwoną fasolą adzuki SPAGHETTI bezglutenowy BIO 200g Maxsport

Ekologiczny makaron spaghetti z czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron z ryżu brązowego FARMA bezglutenowy BIO 250 g Dalla Costa

SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia.
Makaron KONJAC ANGEL HAIR bezglutenowy BIO 385 g Better Than Foods

Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
MAKARON (TYPU NOODLE Z RYŻU BIAŁEGO) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ramen noodle z ryżu czarnego bezglutenowy BIO 280 g Terrasana

SKŁADNIKI mąka z ryżu czarnego* (55%), mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron z czerwonej soczewicy SPORT bezglutenowy BIO 250 g Dalla Costa

SKŁADNIKI mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia
Makaron ramen noodle z ryżu brązowego bezglutenowy BIO 280 g Terrasana

SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO 250g Terrasana

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron z zielonej soi i quinoa FETTUCCINE bezglutenowy BIO 200g Maxsport

Ekologiczny makaron z zielonej soi, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron ramen noodle gryczany z shiitake bezglutenowy BIO 280 g Terrasana

Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron (z ryżu białego) muszla GNOCCHI SARDI BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, woda źródlana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1485 kJ / 350 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 6 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Makaron (z czerwonej soczewicy) STROZZAPRETI bezglutenowy BIO 250 g Dalla Costa

SKŁADNIKI mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Makaron KONJAC w kształcie ryżu bezglutenowy BIO 385 g Better Than Foods

Makaron ryżowy konjac jest źródłem błonnika o niskiej kaloryczności. Nie zawiera glutenu, tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków.
Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Makaron (z ryżu białego) wstążka karbowana REGINETTE BEZGLUTENOWY BIO 225g Fabijańscy

Ekologiczna mąka z certyfikowanych upraw oraz naturalna woda źródlana, krystalicznie czysta, ze źródła Kapella wypływającego w Górach Kaczawskich w Sudetach, naturalnie filtrowana przez skały wapienne, osadowe sprzed 300 ml lat.
Kluski Gnocchi Bezglutenowe 300g /Schar

Gnocchi to kluseczki w stylu włoskim od firmy Schar, które są specjalnie stworzone dla osób na diecie bezglutenowej. Produkt jest wolny od glutenu, pszenicy i laktozy.
Gnocchi są bez konserwantów, bez dodatku mleka oraz jaj. To typowe dla kuchni włoskiej drobne kluseczki, nazywane odpowiednikiem naszych polskich kopytek.
Włosi jedzą je najczęściej na dwa tradycyjne dla nich sposoby – bianco, czyli z masłem, rozmarynem oraz świeżym pieprzem lub al pomodoro – z sosem pomidorowym oraz świeżą bazylią i serem pecorino.
MAKARON (RYŻOWO - GRYCZANY Z AMARANTUSEM I TEFF DLA DZIECI) ZWIERZĘTA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

SKŁADNIKI mąka z ryżu pełnoziarnista* 75 %, mąka z gryki* 15 %, mąka z amarantusa* 5 %, mąka z teff* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.