przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

Makaron 2-JAJECZNY wstążka BIO 250 g BIO EUROPA

Dostępność: średnia ilość

Opis

SKŁADNIKI Semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100g makaronu na 1 l wody.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal

Tłuszcz: 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g

Weglowodany: 73 g w tym cukry: 2,3 g

Białko: 13 g

Sól: 0,04 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl