MAKARON (Z PŁASKURKI) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g Alce Nero
Opis
Wyśmienity makaron z mąki z płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
SKŁADNIKI mąka z płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1457 kJ/347 kcal
Tłuszcz - 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 68 g w tym cukry - 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.