Kuzu szare (skrobia z korzenia) BIO 125g Terrasana
Opis
Stosowana w kuchni jako zagęstnik do zup, sosów, budyniów, kisieli i innych potraw.
Pochodzi z Chin, a powszechnie występuje w górach Japonii. Lekka potrawa z Kuzu towarzyszy sztuce gotowania Zen i tradycyjnej ceremonii parzenia herbaty.
SKŁADNIKI: ekologiczna skrobia z korzenia Kuzu szarego (*certyfikowany składnik ekologiczny) - Produkt nierafinowany.
Produkt nie zawiera glutenu
Kraj pochodzenia: Japonia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1428 kJ / 336 kcal
Tłuszcz - 0 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g
Węglowodany - 84 g w tym cukry - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0,1 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.