Rabat 5 procent

Promocje
Pakiet  -  12 x Napój owsiano - kokosowy BIO 1 L Natumi
Pakiet - 12 x Napój owsiano - kokosowy BIO 1 L Natumi
110,10 zł 97,20 zł
szt.
 Dodatkowy Drewniany Korek do karafki Retap
Dodatkowy Drewniany Korek do karafki Retap
25,50 zł 19,99 zł
szt.
Kakao FAIR TRADE BIO 200 g Terra Etica
Kakao FAIR TRADE BIO 200 g Terra Etica
27,75 zł 23,30 zł
szt.
Migdały BIO 350g Bio Planet
Migdały BIO 350g Bio Planet
40,20 zł 28,80 zł
szt.
Witamina C 1 kg Batom
Witamina C 1 kg Batom
65,20 zł 44,25 zł
szt.
Muffiny klasyczne bezglutenowe 289 g Celiko
Muffiny klasyczne bezglutenowe 289 g Celiko
5,80 zł 5,35 zł
szt.
Serum pod oczy liftingujące 30 ml Eco Laboratorie
Serum pod oczy liftingujące 30 ml Eco Laboratorie
21,25 zł 20,40 zł
szt.
Jagody goji suszone BIO 1 kg Bio Planet
Jagody goji suszone BIO 1 kg Bio Planet
120,60 zł 92,80 zł
szt.
Kawa zielona mielona BIO 250 g Bio Ameryka
Kawa zielona mielona BIO 250 g Bio Ameryka
26,45 zł 19,40 zł
szt.
Sok z czarnego bzu BIO 500ml Bio Planet
Sok z czarnego bzu BIO 500ml Bio Planet
26,80 zł 23,40 zł
szt.

przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

Kaszotto z dynią i jarmużem 200 g Dania Babci Zosi

130407_5903776002085 (1).jpg
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Cena: 6,40 zł 6.40
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Kaszotto z dynią i jarmużem to świetna propozycja dla fanów jesiennych smaków. Dynia rozpływa się w ustach i nadaje potrawie kremową, jedwabistą konsystencję. Wyjątkowy, delikatny smak świetnie uzupełnia jarmuż określany jako jedno z najzdrowszych warzyw na świecie. W połączeniu z jęczmienną kaszą pęczak stanowią idealną propozycję na pyszny i zdrowy obiad. Przygotowane na patelni w 20 minut kaszotto wystarczy na dwie pełne porcje.

SKŁADNIKI PRODUKTU Kasza jęczmienna pęczak 73%, dynia suszona 9,5%, pestki dyni 6,5%, cebula prażona (cebula, olej słonecznikowy), warzywa suszone (marchew, pasternak, seler, pietruszka, lubczyk), płatki drożdżowe, jarmuż suszony 1,5%, sól morska, natka pietruszki, czosnek, gałka muszkatołowa, papryka wędzona, pieprz cayenne, pieprz czarny.

SPOSÓB UŻYCIA 1. Na patelni rozgrzej 6 łyżek oleju, dodaj zawartość obu torebek i dokładnie wymieszaj. Całość podsmaż aż kasza równomiernie pokryje się tłuszczem. 2. Wlej 650 ml wrzącej wody i gotuj na małym ogniu pod przykryciem 25 minut aż kasza zmięknie i wchłonie płyn. Mieszaj od czasu do czasu. Ugotowane kaszotto odstaw na 2 minuty.

WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g produktu)

kJ 1409

kcal 337

Tłuszcz 5,6g

Kwasy 0,2g

Węglowodany 65g

Cukry 9,7g

Białko 11g

Sól 0,94g

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl