Hatcho miso (na bazie soi) BIO 300 g Lima
Dostępność:
duża ilość
Cena:
31,30 zł
31.30

Opis
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.
Składniki
Soja*64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)
Białko - 23,6 g
Węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g
Tłuszcz - 9,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
Błonnik - 8,2 g
Sód - 4 g
Alergeny
Produkt zawiera gluten, jęczmień, soję.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: