fb

Hatcho miso (na bazie soi) BIO 300 g Lima

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 22,70 zł 22.70
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

Składniki
Soja*64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość odżywcza w 100 g 
Wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)
Białko - 23,6 g
Węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g
Tłuszcz - 9,8 g 
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
Błonnik - 8,2 g
Sód - 4 g

Alergeny
Produkt zawiera gluten, jęczmień, soję.

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl