Focaccia con Rosmarino (3x66g) 200g Schar
Opis
Focaccia con Rosmarino to bezglutenowe pieczywo podobne do ciabatty z dodatkiem rozmarynu. Ciekawa propozycja na bazę do kanapek. Można również podpiec w tosterze przez 3-5 minut.
Składniki: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z jabłka, olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, dekstroza, białko SOJOWE, drożdże, sól jodowana, rozmaryn.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1007kJ/239kcal
- białko: 3,5 g
- węglowodany: 40,5 g, w tym cukry: 2,1 g
- tłuszcz: 5 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,7 g
- błonnik pokarmowy: 8,2 g
- sód: 0,6 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.