1pxMenu

        

1pxPromocje
Makaron Rigatoni Nr31 500 g La Molisana
Makaron Rigatoni Nr31 500 g La Molisana
6,30 zł 5,85 zł
szt.
Bułki Hamburger (4x75g),300g Schar
Bułki Hamburger (4x75g),300g Schar
12,15 zł 10,40 zł
szt.
Ciabatta (4x50g) 200g,Schar
Ciabatta (4x50g) 200g,Schar
8,78 zł 8,16 zł
szt.
Kasza jaglana bezglutenowa BIO 2 kg Bio Planet
Kasza jaglana bezglutenowa BIO 2 kg Bio Planet
21,95 zł 19,40 zł
szt.
Makaron Spaghetti czarny 500g, De Luca
Makaron Spaghetti czarny 500g, De Luca
15,10 zł 13,95 zł
szt.
Mleczko kokosowe 1l Real Thai
Mleczko kokosowe 1l Real Thai
17,00 zł 15,99 zł
szt.

przelewy24

Fasolka biała JAŚ BIO 400g - Bio Planet

Dostępność: duża ilość
Cena: 9,40 zł 9.40
ilość szt.

towar niedostępny

1px dodaj do przechowalni

1pxOpis

SKŁADNIKI

fasolka biała Jaś* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

                                                                                                                                                               

OPIS

Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1243 kJ /  296 kcal

Tłuszcz - 1,3 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g

Węglowodany - 36 g,

w tym cukry - 2,3 g

Błonnik - 24 g

Białko - 23 g

Sól - 0 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SKŁADNIKI

fasolka biała Jaś* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

                                                                                                                                                               

OPIS

Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1243 kJ /  296 kcal

Tłuszcz - 1,3 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g

Węglowodany - 36 g,

w tym cukry - 2,3 g

Błonnik - 24 g

Białko - 23 g

Sól - 0 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

1px Produkty powiązane

1px do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl