Menu

Promocje
Algi morskie suszone WAKAME BIO 25 g Porto Muinos
Algi morskie suszone WAKAME BIO 25 g Porto Muinos
11,95 zł 10,65 zł
szt.
Tran 90 kapsułek Jantar
Tran 90 kapsułek Jantar
38,20 zł 34,45 zł
szt.
Quinoa biała (KOMOSA RYŻOWA) BIO 1 kg Bio Planet
Quinoa biała (KOMOSA RYŻOWA) BIO 1 kg Bio Planet
26,85 zł 24,80 zł
szt.
Rodzynki sułtanki BIO 1 kg Bio Planet
Rodzynki sułtanki BIO 1 kg Bio Planet
22,85 zł 21,10 zł
szt.
syrop z agawy BIO 660g Bio Planet
syrop z agawy BIO 660g Bio Planet
25,00 zł 20,60 zł
szt.
Algi morskie suszone KOMBU BIO 25 g Porto Muinos
Algi morskie suszone KOMBU BIO 25 g Porto Muinos
11,95 zł 10,65 zł
szt.
Herbatka DETOX BIO (17 x 1,8 g) Yogi Tea
Herbatka DETOX BIO (17 x 1,8 g) Yogi Tea
13,00 zł 12,10 zł
szt.

przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

 

 

Fasolka biała JAŚ BIO 400g - Bio Planet

Dostępność: duża ilość
Cena: 8,75 zł 8.75
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI

fasolka biała Jaś* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

                                                                                                                                                               

OPIS

Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1243 kJ /  296 kcal

Tłuszcz - 1,3 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g

Węglowodany - 36 g,

w tym cukry - 2,3 g

Błonnik - 24 g

Białko - 23 g

Sól - 0 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SKŁADNIKI

fasolka biała Jaś* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

                                                                                                                                                               

OPIS

Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1243 kJ /  296 kcal

Tłuszcz - 1,3 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g

Węglowodany - 36 g,

w tym cukry - 2,3 g

Błonnik - 24 g

Białko - 23 g

Sól - 0 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl