Fasolka biała BIO 500 g Bio Raj
Opis
Ekologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup, dań jednogarnkowych (doskonała z warzywami), pasztetów i past.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
SKŁADNIKI fasolka biała* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1201 kJ / 284 kcal
Tłuszcz - 1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 36 g w tym cukry - 6,8 g
Błonnik - 32 g
Białko - 17 g
Sól - 0,7 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.