Czekolada surowa klasyczna gorzka BIO 50g Cocoa
Dostępność:
duża ilość
Cena:
11,70 zł
11.70

Opis
Robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo, bogata w magnez, potas i żelazo. Najbardziej wykwintna z czekolad marki Cocoa.
Nektar z kwiatów palmy kokosowej (cukier palmowy) oprócz bogactwa witamin i minerałów charakteryzuje się niezwykle niskim indeksem glikemicznym IG-35 oraz sprawia, że czekolada ta jest doskonałą propozycją dla diabetyków i osób dbających o linię.
Zawartość kakao 70%. Produkt rolnictwa ekologicznego
Skład: surowe ziarno kakaowca - eko, cukier palmowy - eko, masło kakaowe - eko, kakao w proszku - eko.
Wartość odżywcza w 100 g (lub w 100 ml):
Wartość energetyczna 2417kJ / 583kcal
Tłuszcz: 43,3g; w tym kwasy nasycone: 24,7g;
Węglowodany: 35,8g; w tym cukry: 27,7g;
Białko: 8,8g;
Sól: 0,22g
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: