Czekolada gorzka 70% z orzechami pekan BIO 50g Cocoa
Opis
Czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo, bogata w magnez, potas i żelazo. W jej skład wchodzą mielone orzechy laskowe oraz spore cząstki pysznych pecanów. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych. Połączenie kakao i słodkawych orzechów pozwala wyczuć wyrazisty smak czystego ziarna kakaowca i jednocześnie orzechowy posmak i lekkie, słodkie nuty w tle.
Czekolada posiada niski indeks glikemiczny IG-35. Doskonała dla diabetyków i osób dbających o linię.
Składniki: ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe*,orzechy laskowe*, orzechy pekan*, bourbon wanilia.
Zawartość kakao 70%
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.