Cukier z agawy BIO 250 g Viands
Opis
Ma wszystkie zalety syropu z agawy, a jest łatwiejszy w użytkowaniu. Jest alternatywą dla sztucznych i naturalnych słodzików. Ma neutralny słodki smak i jest około 30% słodszy od zwyklego cukru (sacharozy).
Zawiera głownie fruktozę i ma niski indeks glikemiczny. Zawiera równiez inulinę. Do spożycia bezpośredniego.
SKŁADNIKI Odwodniony sok z agawy*, maltodestroza (do 6%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1700 kJ / 400 kcal
Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 100 g w tym cukry: 90 g
Białko: 0 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.