Ciasto drożdżowe bezglutenowe 200 g,Celiko
Opis
Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdże suszone (1,5%), sól.
Może zawierać: soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe.
Wartość odżywcza w 100 g koncentratu: Wartość energetyczna: 1496 kJ / 357 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 85 g w tym cukry: 20 g Białko: 1,5 g Sól: 0,27 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.