przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

Chrupki kukurydziane w czekoladzie migdałowej delikatnie solone bezglutenowe BIO 40 g Cocoa

5902565211165.png
  • nowość
Dostępność: duża ilość

Opis

SKŁADNIKI czekolada* 65% (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarna kakaowca*, migdały* 10%, sproszkowany napój kokosowy*, wanilia Bourbon* - masa kakaowa min. 52%), chrupki kukurydziane solone* 35% (grys kukurydziany* 81%, olej słonecznikowy*, słony aromat* 5% (maltodekstryna*, sól morska 1,5%, ekstrat drożdzowy, cukier trzcinowy*)) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna 2281kJ / 549 kcal

Tłuszcz: 38 g w tym kwasy nasycone: 20 g

Węglowodany: 41 g w tym cukry: 24 g

Błonnik: 9 g

Białko: 7 g

Sól: 0,5 g

INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl