
Chrupki kukurydziane w czekoladzie migdałowej delikatnie solone bezglutenowe BIO 40 g Cocoa
Dostępność:
duża ilość
Cena:
7,65 zł
7.65

Opis
SKŁADNIKI czekolada* 65% (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarna kakaowca*, migdały* 10%, sproszkowany napój kokosowy*, wanilia Bourbon* - masa kakaowa min. 52%), chrupki kukurydziane solone* 35% (grys kukurydziany* 81%, olej słonecznikowy*, słony aromat* 5% (maltodekstryna*, sól morska 1,5%, ekstrat drożdzowy, cukier trzcinowy*)) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2281kJ / 549 kcal
Tłuszcz: 38 g w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 41 g w tym cukry: 24 g
Błonnik: 9 g
Białko: 7 g
Sól: 0,5 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.