Chleb kukurydziany z ziarnami słonecznika bezglutenowy BIO 500 g Schnitzer

Dostępność: duża ilość
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy

Opis

Smaczny i delikatny chleb kukurydziany z ziarnami słonecznika - należy podawać po podgrzaniu w piekarniku lub tosterze.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Po rozpakowaniu włożyć do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 minut lub pojedyncze kromki opiekać w tosterze.

 

 SKŁADNIKI woda, skrobia kukurydziana* (30%), naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), ziarna słonecznika* (6%), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* (3%), olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski płesznika*, białko grochowe, błonnik jabłkowy*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, ksantan, przyprawy*

*certyfikowany składnik ekologiczny

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 871/207

Tłuszcz: 5,8 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g

Węglowodany: 31,4 g w tym cukry: 1,3 g

Błonnik: 6,6 g

Białko: 4,1 g

Sól: 1,02 g

 

INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać sezam, soję, łubin i jaja

Bez dodatku: glutenu

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl