Chipsy kukurydziane SOLONE bezglutenowe BIO 150 g Amaizin
Opis
Delikatnie solone chipsy kukurydziane - bez glutenu.
SKŁADNIKI mąka kukurydziana* (77%), olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2009 kJ / 480 kcal
Tłuszcz - 21,5 g w tym: - kwasy tłuszczowe nasycone - 2,2 g - kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 17,2 g - kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 2,2 g
Węglowodany - 62,8 g w tym cukry - 1,5 g
Białko - 6,7 g
Sól - 0,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.